Software

Acasa

Tehnologii și platforme

Know-how

Limbaje de programare: PHP, C#, Java, Javascript, Perl, Python, HTML5. Folosim standarde de codare, testare și versionare, pentru asigurarea calității software.

Baze de date: MySQL, PostgreSQL, Microsoft SQL Server, Oracle, Cassandra. Alegem tehnologia în funcție de eficiență și cost.

Servicii server: Linux OS, Load Balancers, HTTP daemons. Optimizăm pentru reducerea încărcării și creșterea disponibilității.

Integrări externe

Rețele sociale: Facebook, Twitter, Google, Yahoo. Folosim API-urile disponibile pentru ingerare și servire date, posturi, media între client și publicul larg

Cloud hosting: Configurăm și administrăm Amazon AWS, Google Cloud Hosting, Microsoft Azure sau oferim clienților infrastructura OPTI.

Alte integrări: Consultăm și propunem soluții de plăți online și mobile, data protection and compliance, software as a service, desktop automation.

Portofoliu de site-uri web


Cartepedia.ro

Cartepedia.ro

Cartepedia.ro este cea mai mare librărie online românească, dedicată cărților și cititorilor. OPTI a desenat, dezvoltat și menținut platforma.

MySodexo

MySodexo

MySodexo.ro este portalul cu toate locațiile în care se pot folosi cardurile Sodexo. Este mobile-friendly și GPS-enabled, pentru a ajunge rapid la informația căutată

Editura Arthur

Editura Arthur

Parte a Grupului Editorial ART, Editura Arthur se adresează copiilor cu vârste între 0-14 ani și este în acest moment cel mai important imprint pe piața de cărți pentru copii.

Științele Cogniției

Științele Cogniției

Științele Cogniției este pagina programului educațional pluridisciplinar Open Mind. Beneficiarul este Universitatea din București

Baroul București

Baroul București

Baroul București este portalul celor peste 10.000 de avocați bucureșteni, în care ei comunică și interacționează electronic cu Baroul și ceilalți avocați.

Tipărituri Vechi

Tipărituri Vechi

Tipărituri Vechi este baza de date online a tuturor tipăriturilor vechi românești, de la începuturile tiparului pânî la mijlocul secolului 19.